Mit tehetünk a villanypásztor ellopása ellen?!

Vinex Bt SMS/GPS rendszerű villanypásztor készülék lopás ellen

 

Sajnos számtalan hír kering villanypásztorok ellopásáról. Lássunk erre egy példát: Megint villanypásztort loptak.

Így aztán, akkor is, ha már rendelkezünk villanypásztorral, de abban az esetben is, ha csupán még a tervezgetésnél tartunk, felmerülhet bennünk a jogos kérdés, hogy hogyan védekezhetünk a villanypásztor készülékek és elektronikai rendszerek eltulajdonítása, ellopása ellen. Lehetséges ez egyáltalán?

Remek hírünk van: a válasz ugyanis igen.

A Vinex-nél, a nyilvántartott gyári számok alapján már több sikeres rendőrségi felderítést tudunk hátunk mögött, s a biztonságunkat növeli, hogy ma már figyelemmel kíséri a rendőrség a különböző értékesítési felületeket. Hogy vásárlóként mi magunk se keveredjünk bajba, érdemes biztonságos helyen vásárolni.

Cégünk kínál még egy további megoldást is a problémára: SMS/GPS rendszerű villanypásztor készüléket is választhat!

Hogy ez hogyan is működik? "Amikor a villanypásztor helyzete megváltozik, Ön SMS-ben tájékoztatást kap. Ha tudni akarja, hol van a villanypásztora, hívja fel és SMS-ben megkapja az aktuális helyzetét. A beépített puffer akkumulátornak köszönhetően 24 óráig lekérdezhető a villanypásztor helyzete, akkor is, ha a villanypásztort a 12 Voltos akkumulátorról lekapcsolják. Így a „megszökött” villanypásztor megtalálható" További információért látogassa meg webáruházunkat vagy informálódjon elérhetőségeinken, személyesen, telefonon vagy online!