A 4 legfontosabb biztonsági szabály, a saját védelmünkben - ha villanypásztor építésén gondolkodunk

Mielőtt a villanypásztorok előnyeit látva hanyatt-homlok rohannánk beszerezni saját elektromos kerítésünkhöz a hozzávalókat, olvassuk el azokat a biztonsági szabályokat, amelyek megvédenek minket, minden szempontból:

Vinex Bt jól látható biztonságos villanypásztor

1) Alaposan gondoljuk át, szeretnénk-e a későbbiekben bővíteni a rendszerünket? Ha ennek megvan az esélye, ruházzunk be egy nagyobb teljesítményű készülékbe! Így nem fogunk pár év múlva mérgelődni, hogy új készüléket kell vásárolnunk, pedig még a régi is jó, csak nem elég erős.

2) Ne feledkezzünk el arról, hogy a kerítést láthatóvá tegyük. Egyrészt az emberek számára, megfelelő figyelmeztető jelzésekkel és az elektromos kerítésre, áramütésre figyelmeztető táblák használatával. Másrészt az állatok számára is, erre jó megoldás például, ha a legfelső (vagy valamelyik közbenső) vezetéknek egy szélesebb, fehér vagy színes szalagot használunk.

3) Kérjünk szakmai segítséget vásárlásunkhoz! Így semmi sem marad majd ki a vásárlólistánkról, s még a rendszer megtervezéséhez és felépítéséhez is segítséget kaphatunk.

4) Vásároljunk megbízható, régóta működő webáruházból, amihez személyesen felkereshető bolt is kapcsolódik, így a karbantartás, bővítés is könnyedén megy majd, ráadásul ez garanciát jelent arra, hogy a készülékeink, kiegészítőink egymással kompatibilisek lesznek és személyes segítségre, útmutatásra is számíthatunk.