Kiskertek, gyümölcsösök, szőlőskertek védelme

 

A késői, májusi fagyok nagy károkat okoztak a kiskertekben, a gyümölcsösökben és szőlőskertekben. 

 

A fagy ellen való védekezés mellett is, a késői fagy okozta veszteség miatt még erősebb a megmaradt termés védelmének jelentősége, s így megnő a vadak károkozása ellen való védekezés fontossága is.  

 

 

 

 

Állandóan érdeklődtök, az ország több területéről, hogyan lehet, s hogyan érdemes megvédeni a kiskerteket, gyümölcsösöket a betévedő vadaktól. 

 

 

Főleg az őzeknek ínycsiklandó csemege a friss hajtás, de a vaddisznó túrása például egész szőlőtőke sorokat is veszélyeztethet! 

 

 

 

 

Ha egyszerűen csak a ház körüli parkosított udvart vagy a család örömére művelt kiskertet, veteményt akarjátok megvédeni a betévedő vadaktól, jellemzően a vaddisznók rongálásától és a terület feltúrását akarjátok megakadályozni, bevált és szabványos villanypásztoraink, kombinált védelmi rendszereink megoldást nyújtanak.

 

 

 

Elsősorban a védendő terület kerületének nagyságától és a területen jellemzően károkozó vadféleségektől függ, hogy milyen erősségű rendszert ajánlunk: keress minket, vásárlásodnál szakszerű tanácsokkal segítünk és igény szerint kerítésednek, védelmi rendszerednek kivitelezését is vállaljuk.