Hagyományos soros villanypásztor rendszerek IV. Juhok és kecskék

A hagyományos soros villanypásztorok mások és mások, attól függően, hogy milyen állatok tartásához alkalmazzuk azokat. Sorozatunk negyedik bejegyzésében a juhok és kecskék tartásához szükséges villanypásztor rendszert mutatjuk be.

Fontos (lenne) a jó kerítés. :)

 Juhok és kecskék tartásához a szükséges távolságok és magasságok a következők: a talajtól számított első huzalt 30 cm magasságban, a következőt - a talajtól számított - 45-50 cm-es magasságban, a harmadikat 60-65 cm-re, a negyediket pedig - szintén a talajtól számított - 90-120 cm-es magasságban célszerű elhelyezni.

Soros villanypásztor rendszerek juhok és kecskéknek

Soros villanypásztor rendszerek juhok és kecskék számára

 

A láthatóság, a kiváló vezetőképesség és nagy szakítószilárdság szempontjából is remek választás a VINEX GRIZZLY, ráadásul most bevezető, akciós áron, a készlet erejéig!

Juhok és kecskék esetében választhatunk kész karámhálókat is, melyek ugyan drágább megoldások, de építésük és áthelyezésük lényegesen egyszerűbb, a hagyományoshoz képest: a dupla leszúrós oszlopokkal és a kész hálókkal könnyű dolgozni.

Dupla leszúrós oszlopok és hálók

Dupla leszúrós oszlopok és hálók

Webáruházunkban és szombathelyi és zalaegerszegi boltjainkban többféle magasságú karámháló közül választhat: 120-ast, 105-öst és 90-est.

Juhokhoz és kecskékhez javasolt karámhálók:

Karámháló juhokhoz

Karámháló juhokhoz

 

Karámháló kecskékhez

Karámháló kecskékhez

Igény esetén szaktanácsadással, a kerítésrendszerek megtervezésével és kivitelezésével is rendelkezésére állunk. Keressen bizalommal!