Az enyhe tél következményei és a legjobb, amit tehet: a villanypásztor vásárlása és telepítése

 

A téli enyhe időjárás következtében egyre több az áttelelő rovarkártevő és kórokozó. Azonban nem csupán a rovarok és gombák voltak szerencsések idén (is), hanem a vadak természetes szelekciója sem működött megfelelően, így a kiskertekben, mezőgazdasági földeken, gyümölcsösökben egyaránt károkat okozó túlszaporodott vadállományra kell számítani: az őzek és főként a vaddisznók még a településekre is bemerészkednek, akár a házak melletti kiskertekbe is, s a kutyák is gyakran félnek tőlük, nem tartják távol őket.

A vadásztársaságok is javasolják a legjobb módszert a vadak elleni védekezésre: a villanypásztor telepítését.

A Vinex Bt. ajánlata a vadak ellen a vadhálóval megerősített extra kombinációs kerítés, mely alul vadhálóval készül, amibe szintén feszültséget vezetünk, így biztosítva a vaddisznók, őzek és szarvasok távol tartását. A vadháló felett - kívánság szerinti számban - 2,5 mm-es nagyszilárdságú acélhuzallal és villanypásztor szalaggal védekezünk, melyeket szintén feszültség alá helyezünk. 

 

Vinex Bt kombinációs villanypásztor vaddisznó károkozása ellen  elektromos vadháló vadaskert Vinex Bt.

Nálunk kedvező áron, korrekt tanácsadással, igény szerint tervezéssel és kivitelezéssel együtt, mindent megtalál, amire a védekezéshez szüksége lehet.