TRAPPER villanypásztor készülékek

Trapper villanypásztor készülékeinket az otthoni és háztáji felhasználásra javasoljuk, de kíválóan funkcionálnak ezek a villanypásztor készülékek haszonállat tenyésztés, komolyabb haszonállat-telepek területén is.

A Trapper AN8 főleg kutyáknak alkalmas, AN12 kecskék, birkák, de kisebb területen szarvasmarháknak is beválik, az AN24 az AN12-höz hasonlóan, azzal kiegészítve, hogy kisebb terület esetén vadak ellen is kíváló.

http://webshop.vinexbt.hu/#public/search/search?szoveg=trapper

Vinex Trapper villanypásztor készülék AN8  Vinex Trapper villanypásztor készülék AN12  Vinex Trapper villanypásztor készülék AN24

Mindegyik duo készülék, ami azt jelenti, hogy működtethetőek hálózatról is és akkumulátorról is.

Mindegyiknek nagyon alacsony a fogyasztása, ezért költségkímélőek, valamint akkumulátoros működtetés esetén hosszú ideig (cca. 3-4 hét) napelemes utántöltés nélkül is használhatóak.

Méretre kicsik, praktikusak, könnyen mobilizálhatóak.

2 év teljes körű garanciát vállalunk rájuk.

Hogy Önnek melyik a legjobb választás, akár Trapper, akár más márkájú villanypásztor készülékeink közül mindig segítünk eldönteni. Az egyedi igényeket a mögöttünk álló több, mint 25 éves tapasztalattal szakszerűen támogatjuk azáltal, hogy a vásárláshoz ingyen jár a szaktanácsadás. Így Ön azt vásárolja meg, amire valóban szüksége van.