Hagyományos soros villanypásztor rendszerek II. Kutyák

Első kutyákkal foglalkozó bejegyzésünkben tárgyaltuk azokat a törvényi változásokat, melyek alapján szigorúan, komoly pénzbírsággal büntethetik azokat a kutyatartókat, akik tartósan láncon tartják ebeiket, s azokat is, akik nem gondoskodnak megfelelően arról, hogy kutyájukat ne hagyják szabadon elkóborolni.

Azoknak a gazdiknak, akik nem szívesen válnának meg egyébként szökős házőrzőjüktől, de a bírságokat is elkerülnék, a hagyományos soros és szabványos villanypásztor rendszert ajánlottuk. Hogy miért ne házilag próbáljanak maguknak villanypásztort barkácsolni, arról itt olvashatnak bővebben.

Villanypásztor rendszerek kutyák számára

Villanypásztoros védelem kutyáknak

A kutyák számára megfelelő soros villanypásztor négy huzal javasolt, a talajtól számított 20, 40, 60 és 80 centiméterre. 

Nagyon fontos, hogy ne feledkezzünk meg arról, hogy a kerítést láthatóvá tegyük. Egyrészt az emberek számára, megfelelő figyelmeztető jelzésekkel és az elektromos kerítésre, áramütésre figyelmeztető táblák használatával. Másrészt a kutya számára is, erre jó megoldás például, ha a legfelső vezetéknek egy szélesebb, fehér vagy színes szalagot használunk. Kérjünk szakmai segítséget vásárlásunkhoz! Így semmi sem marad majd ki a vásárlólistánkról, s még a rendszer megtervezéséhez és felépítéséhez is segítséget kaphatunk.

 

KIEMELT AJÁNLAT: VINEX GRIZZLY villanypásztorvezeték!