Blogok

Baromfitartás eszközei: etetők, itatók, infralámpák

Egy gyerekkori kedves emlékemet szeretném felidézni, megosztani Veletek.

Minden év februárjában új lakók érkeztek hozzánk. Voltak vagy százan… kicsi sárga pelyhes kis csiripelő jószágok. Ők voltak a naposcsibék.

V.I.P. vendégnek kijáró ellátásban részesültek, állandó lakhelyük a konyha volt a sparhelt mellett egy stokedlin ( konyhai ülőke ) egy fa ládában.

 

Vinex Bt. – Nagy múlt, modern szakértelem

Kis családi vállalkozásként indultunk, s majd meglátják, a jövőnk is a család marad. Az elmúlt 25 évben rengeteg tapasztalatot és szaktudást gyűjtöttünk a villanypásztoros, a mechanikus és a kombinált kerítésrendszerek terén. Dolgoztunk és dolgozunk nagy erdészeti és mezőgazdasági, állattenyésztő, valamint gyümölcstermelő megrendelőkkel, de ugyanúgy a kis megrendelőket, a nagyvárosból vidékre költöző és új életet kezdő családokat is kiszolgáljuk, választásaikban támogatjuk.

A hotSHOCK villanypásztor készülék előnyei

 

 

Ez a 4,2J-os, 9000V-os, akkumulátorral működő villanypásztor készülék egysoros vezetékkel 80km-t is tud védeni.
Készülékének állapotát telefonon ellenőrizheti.

TRAPPER villanypásztor készülékek

Trapper villanypásztor készülékeinket az otthoni és háztáji felhasználásra javasoljuk, de kíválóan funkcionálnak ezek a villanypásztor készülékek haszonállat tenyésztés, komolyabb haszonállat-telepek területén is.

A Trapper AN8 főleg kutyáknak alkalmas, AN12 kecskék, birkák, de kisebb területen szarvasmarháknak is beválik, az AN24 az AN12-höz hasonlóan, azzal kiegészítve, hogy kisebb terület esetén vadak ellen is kíváló.

http://webshop.vinexbt.hu/#public/search/search?szoveg=trapper

Ranger villanypásztor készülékeink

A VINEX webshop-ban, szombathelyi és zalaegerszegi üzleteinkben többféle Ranger típusú villanypásztor készüléket forgalmazunk, melyekre 3 év garanciát vállalunk. Ezeket a villanypásztor készülékeket mutatjuk most be:

 

Vajon a kiskertek, gyümölcsösök, szőlőskertek esetében hasznos a villanypásztor kerítés?

A vadak károkozása ellen való védekezés ugyanolyan fontos kiskertek, gyümölcsösök és szőlőültetvények esetén, mint mezőgazdasági területeknél és erdőknél. A terület mérete nem befolyásolja azt, hogy hasznos segítségünkre lesz-e a villanypásztor, azonban azt igen, hogy milyen típusú kerítést érdemes telepítenünk.

Adagolt legeltetés villanypásztor telepítésével

Az adagolt legeltetést egy stabil, erős karámrendszeren belül érdemes villanykarám építésével kivitelezni.

Szilárd akác oszlopokból és vízszintes akác összekötő elemekből készült karám távolságtartókon helyezzük el a villanypásztor vezetéket.

A villanypásztor megvédi a mechanikus igénybevételnek ellenálló fa kerítést. A fa karám sérülésekor arról visszajelzést kaphatunk, s ha a villanypásztor kerítés még ép, akkor visszatartja az állatokat. Így valósul meg a tökéletes védelem.